Etja Olej naturalny z pestek moreli - 50 ml

Etja

Olej z pestek moreli zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B i E. Doskonale się wchłania zwiększając elastyczność skóry. Chroni przed złym wpływem czynników zewnętrznych.

ETJA639
Towar dostępny
9,69 zł
Wysyłka w ciągu 24h Zamawiaj więcej, płać mniej

Darmowa dostawa

Przy zamówieniach powyżej 199 zł oferujemy dostawę gratis!

Rodzaje dostawy Zamówienie o wartości
0 - 69,99 zł
Zamówienie o wartości
70 - 139,99 zł
Zamówienie o wartości
140 - 199 zł
Zamówienie o wartości powyżej
199 zł
Pobranie Czas dostawy
Paczkomaty InPostMetody dostawy - Paczkomaty InPost 10,99 zł 8,99 zł 5 zł BEZPŁATNIE - 1 - 2 dni robocze
Kurier Pocztex48Metody dostawy - Kurier Pocztex48 10,99 zł 8,99 zł 5 zł BEZPŁATNIE - 1 - 2 dni robocze
Paczkomaty 24/7 - Dostawa w weekendPaczkomaty 24/7 - Dostawa w weekend 16,99 zł - 1 - 2 dni robocze
Kurier DPDMetody dostawy - Kurier DPD 12,99 zł BEZPŁATNIE 17,99 zł 1 - 2 dni robocze
Odbiór w punkcie - Poczta Polska, Żabka, OrlenMetody dostawy - Odbiór w punkcie - Poczta Polska, Żabka, Orlen 9,99 zł BEZPŁATNIE - 2 - 3 dni robocze
Odbiór osobisty
(Kraków, ul. Limanowskiego 1)
BEZPŁATNIE 1 - 2 dni robocze
Kurier - wysyłka zagracznina
(wysyłka zagraniczna do wszystkich krajów Unii Europejskiej)
Dowiedz się więcej > - 2 - 10 dni robocze
 

Darmowa dostawa od 199 zł

 

30 dni na zwrot towaru

 

Odbiór osobisty w Krakowie

Kosmetyczny naturalny olej z pestek moreli


Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek moreli. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B i E. Doskonale się wchłania utrzymując odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Jego lekka i delikatna konsystencja nadaje się do każdego rodzaju skóry zwłaszcza suchej, dojrzałej i wrażliwej.

Sposób użycia:

  • bezpośrednio na skórę
  • masaż całego ciała
  • dodatek do kremów i balsamów
  • idealna baza do rozcieńczania naturalnych olejków eterycznych
  • godny polecenia jako dodatek do kąpieli dzieci i niemowląt
  • moczenie stóp

Przeciwwskazania:

Należy unikać kontaktu z oczami. Nie stosuj go jeśli cierpisz na wysokie ciśnienie. Używaj zawsze w rozcieńczeniu.

Przechowywanie:

Przechowywać w szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci.

Skład INCI:

Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil.

Kraj pochodzenia
Turcja
Masa netto
50 ml

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do ulubionych