Krem owocowy od Rudolfs
Mango jest naturalnym źródłem przeciwutleniaczy takich jak: związki fenolowe, kwercetyna, antocyjaniny, kwas askorbinowy i β-karoten, które zmniejszają działanie wolnych rodników tlenowych, uszkadzających komórki ludzkiego organizmu. Krem nie zawiera konserwantów oraz jest bez dodatku cukru. Ma też certyfikat koszerności i Halal. Produkt sprzedawane jest w szklanym słoiczku.
Wartość odżywcza
Wielkość opakowania: 245 g
Składniki: | w 100 g |
Wartość energetyczna: | 355 kJ/ 84 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
Węglowodany | 15,0 g |
W tym cukry | 10,5 g |
Błonnik | 1,5 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | 0 g |
Składniki:
Mango* 58%, jabłko*, mleko kokosowe* 10%, mąka ryżowa, pigwa*, zagęszczacz –pektyna owocowa*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
* składniki organiczne
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@