Odkryj moc proteinowej pielęgnacji z Numbuzin No.2 Protein 43% Creamy Serum. To innowacyjne serum o kremowej konsystencji ściśle przylega do skóry, tworząc warstwę ochronną bogatą w białko. Dzięki złotym proporcjom ceramidów, cholesterolu i kwasów tłuszczowych, serum wzmacnia barierę skórną i intensywnie nawilża.
Formuła naprawcza i nawilżająca na bazie 43% białka wzmacnia osłabioną barierę skórną i poprawia elastyczność. Serum ma zrównoważone pH i jest wzbogacone o wodę kwiatową Nelumbo Nucifera, która intensywnie nawilża suchą skórę. Jego odświeżająca konsystencja zapewnia głębokie nawilżenie, pozostawiając skórę pełną blasku bez uczucia lepkości.
Składniki, które pokochasz:
- 43% białka - z owsa, ryżu, mleka, soi i innych źródeł, zwiększa odporność skóry na stres środowiskowy.
- Ceramidy, cholesterol i kwasy tłuszczowe - w proporcji 3:1:1 wzmacniają barierę ochronną skóry.
- Pantenol i probiotyki - uzupełniają i uszczelniają barierę białkową.
- Woda kwiatowa Nelumbo Nucifera - intensywnie nawilża suchą skórę.
Przeznaczenie:
Serum jest odpowiednie dla wszystkich rodzajów skóry, szczególnie polecane dla skóry suchej, odwodnionej oraz skóry tłustej spowodowanej odwodnieniem. Idealne do codziennej pielęgnacji dla osób poszukujących intensywnego nawilżenia i wzmocnienia bariery skórnej.
Sposób użycia:
Nałóż odpowiednią ilość serum równomiernie wzdłuż tekstury skóry. Stosuj rano i wieczorem na oczyszczoną twarz, delikatnie wklepując produkt.
Składniki:
Avena Sativa (Oat) Protein Extract, Water, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cyclohexasiloxane, Phenyl Trimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Niacinamide, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Erythritol, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Sodium Chloride, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Dextrin, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Pantolactone, Ceramide NP, Cholesterol, Palmitic Acid, Oryza Sativa (Rice) Seed Protein Extract, Stearic Acid, Hydrolyzed Milk Protein, Lactobacillus Ferment, Glycine Soja (Soybean) Protein, Hydrolyzed Lupine Protein, Glucose, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Hydrolyzed Vegetable Protein, Myristic Acid, Hydrolyzed Pea Protein, Arachidic Acid, Lauric Acid, Sodium Succinate, Disodium EDTA, Fragrance.
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@