Beet It Sport Nitrate 400
Beet It Sport Shot to produkt stworzony z myślą o sportowcach oraz osobach prowadzących aktywny tryb życia. Powstaje z zagęszczonego, naturalnego soku z buraka, wzbogaconego sokiem cytrynowym, który łagodzi jego charakterystyczny, ziemisty smak.
Każdy shot dostarcza 400 mg naturalnego azotanu, co pozwala na efektywniejsze wykorzystanie tlenu w mitochondriach – "elektrowniach" naszych komórek. Jedna porcja odpowiada aż 500 ml soku z buraka, co stanowi równowartość około 6 buraków. Produkt jest w 100% naturalny i nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów.
Skład:
Wielkość opakowania: 15 x 70 ml
Porcja jednorazowa: 70 ml
Ilość porcji w opakowaniu: 15
Składniki | 70 ml | RWS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 373 kJ/ 88 kcal | <> |
Tłuszcze w tym tłuszcze nasycone |
0 g 0 g |
<> |
Węglowodany w tym cukry |
18 g 17 g |
<> |
Białko | 3,7 g | <> |
Sól | 0,48 g | <> |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Składniki:
Zagęszczony sok z buraków 98%, sok cytrynowy 2%. Wyprodukowano z zagęszczonego soku.
Sposób użycia:
Spożyj 1-2 shoty, dwie do trzech godzin przed treningiem.
Przeciwwskazania:
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.
Przechowywanie:
W miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła. Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona lub jej brakuje.
Informacja:
Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Producent:
James White Drinks Ltd
Unit 592, Moat House, 54 Bloomfield Avenue,
Belfast, BT5 5AD
Irlandia
Podmiot odpowiedzialny:
NMM Sp. z o.o.
Bocheńska 3/17
31-061 Kraków
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@