Nacomi Olej macadamia rafinowany - 30 ml

Nacomi Olej macadamia rafinowany - 30 ml Powiększ

Orzechy makadamia, dzięki zawartości aż 75% tłuszczu, mogą być wykorzystywane do produkcji oleju o wyjątkowo bogatych właściwościach. Olej macadamia jest sławny głównie dzięki swoim właściwościom antycellulitowym, mocno uelastycznia i ujędrnia skórę. Jeden z nielicznych olejów, który jest polecany dla każdego typu skóry – każdy znajdzie w nim coś dobrego dla siebie.

Więcej szczegółów

8,99 zł

Sprzedano: 1 szt.?Ten produkt w ciągu ostatnich 90 dni
kupiła 1 osoba

Nacomi

NAC753

Olej macadamia od Nacomi


Olej macadamia to sprzymierzeniec w walce z uszkodzeniami skóry i rozstępami. Jak każdy olej, świetnie sprawdza się przy masażach i do wcierania w końcówki włosów. By zadbać o naszą skórę i jej krążenie możemy wcierać go w całe ciało dostarczając skórze witamin oraz składników mineralnych (witaminę A, witaminy z grupy B ( B1, B2, B3 ) oraz witaminę E, skwalen. lecytynę, fenole) . Macadamia jest wyjątkowo bogaty w kwas oleopalmitynowy (omega 7), który naturalnie występuje w naszej skórze i dzięki temu działa skutecznie jako przeciwutleniacz.

Przeznaczenie:

- Skóra z oznakami cellulitu, sucha, zwiotczała, działa łagodząco po kąpielach słonecznych.

- Skóra twarzy, ciała, włosy, paznokcie.

Sposób użycia:

Olej Macadamia może stosować cała rodzina od najmłodszych po osoby dojrzałe, bez względu na płeć. Jest delikatny, możemy wklepywać go w twarz, całe ciało, a także wcierać w końcówki włosów. Świetnie sprawdzi się w walce z pomarańczową skórą, stosowany regularnie, połączony z dietą i ćwiczeniami, pozwoli pozbyć się jej na zawsze. Można wmasowywać go w ciało podczas kąpieli słonecznych, dzięki czemu nasza skóra nabierze ładnego kolorytu. Zastosowany po przedawkowaniu opalaniu, złagodzi podrażnienia i ukoi wysuszoną skórę. W zależności od potrzeb i kondycji naszej skóry możemy używać go w codziennej pielęgnacji lub kilka razy w tygodniu jako uzupełnienie naszych regeneracyjnych zabiegów.

Składniki INCI:

100% Macadamia Ternifolia Seed Oil

Kraj pochodzeniaPolska
KonsystencjaOlejek
Masa netto30 ml
OpakowanieW butelce

Darmowa dostawa

Przy zamówieniach powyżej 199 zł oferujemy dostawę gratis!

Rodzaje dostawyPrzedpłataPobranieCzas dostawy
Kurier GLS11,99 zł16,991 - 2 dni roboczych
Paczkomaty InPost9,99 zł-1 - 2 dni roboczych
Poczta Polska - list polecony ekonomiczny5,99 zł-3 - 5 dni roboczych
Odbiór w punkcie - Poczta Polska, Żabka, Orlen6,99 zł9,992 - 3 dni roboczych
Paczka w Ruchu6,99 zł-3 - 5 dni roboczych
Odbiór osobisty
(Kraków, ul. Lenartowicza 7/1)
0 zł0 zł1 - 2 dni roboczych
Kurier GLS
(Wysyłka zagraniczna do wszystkich krajów Unii Europejskiej!)
29,99 zł-2 - 10 dni roboczych