Świeże, pachnące i pełne smaku
Mieszanka ziołowa od Zielarni Suwalskiej ma za zadanie zadbać o Twoją odporność oraz szybką reakcję organizmu na patogeny. Składniki mieszanki zadbają także o właściwy stan błon śluzowych, ograniczając ryzyko zakażenia wirusami. Niektóre zioła w mieszance hamują również procesy związane z replikacją wirusów.
W skład mieszanki na wirusy wchodzą starannie dobrane składniki, które skutecznie zadbają o Twoje zdrowie. Każde zioło zostało wybrane ze względu na swoje pozytywne działanie na organizm i skuteczność w walce z wirusami.
Warto zaznaczyć, że mieszanka ziołowa to produkt naturalny, bezpieczny dla Twojego zdrowia. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów, co oznacza, że możesz z niej korzystać bez obaw.
Co jeszcze warto używać?
Wewnętrznie: probiotyki i prebiotyki, produkty pszczele (pierzgę, pyłek, propolis), olej z nasion czarnuszki, witaminę D3, cynk, witaminę C z dodatkiem bioflawonidów, beta-glukan, colostrum
Zewnętrznie: kadzidła żywiczne, olejki eteryczne - np. inhalacje.
Zawartość: 250 g
Składniki w równych proporcjach:
- (Vilcacora) Czepota puszysta kora – Uncaria tomentosa
- Jeżówka purpurowa ziele – Echinacea purpurea
- Czarny bez owoc – Sambucus nigra
- Traganek błoniasty korzeń – Astragalus membranaceus
- (Oregano) Lebiodka pospolita ziele – Origanum vulgare
- Nagietek lekarski płatki – Calendula officinalis
- Dziewanna wielkokwiatowa kwiat – Verbascum densiflorum
- Czystek szary ziele – Cistus incanus
- Macierzanka piaskowa ziele – Thymus serpyllum
- Tarczyca bajkalska – Scutellaria baicalensis
- Czosnek zwyczajny cebula – Allium sativum
- Imbir lekarski kłącze – Zingiber officinale
- Chrzan pospolity kłącze – Armoracia rusticana
- Lukrecja gładka korzeń – Glycyrrhiza glabra
- (Kurkuma) Ostryż długi kłącze – Curcuma longa
Propozycja spożycia:
- Jako napar. Na szklankę naparu użyć każdorazowo kopiastą łyżeczkę ziół. Zalać wrzątkiem. Parzyć pod przykryciem do 30 minut. Przecedzić i wypić. Pić po szklance naparu do 3 razy dziennie
- Jako nalewkę. Przesypać mieszankę do dużego słoja, zalać odpowiednią ilością alkoholu i w razie potrzeby dolewać. Codziennie mieszać. Po dwóch tygodniach odcedzić i przelać do ciemnych butelek. Można dodać miód. Spożywać 3 razy dziennie po pół łyżeczki.
Informacja o podmiotach odpowiedzialnych
Kraj: PL
Ulica: Kościuszki 112c/U2
Kod pocztowy: 16-400
Miasto: Suwałki
e-mail: kontakt@zielarniasuwalska.pl Telefon: 48730011616
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@