W swoim składzie zawiera włoskie jabłka pochodzące wyłącznie z kontrolowanych i certyfikowanych upraw rolniczych. Niższa kwasowość octu jabłkowego w porównaniu do octu winnego sprawia, że szczególnie nadaje się do sałatek i innych potraw.
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem.
Składniki:
Ekologiczny ocet jabłkowy.
Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać ją w suchym i zacienionym miejscu, a także chronić przed działaniem promieni słonecznych. Osad, który może wytworzyć się na dnie butelki, jest procesem zupełnie naturalnym i w żadnym stopniu nie wpływa negatywnie na jakość oferowanego produktu.
Informacja o podmiotach odpowiedzialnych
Kraj: PL
Ulica: Wilkowa Wieś 7
Kod pocztowy: 05-084
Miasto: Leszno
e-mail: k.szydlowski@bioplanet.pl Telefon: 665003122
Kraj: IT
Ulica: Via Henry Ford 2/a
Kod pocztowy: 40024
Miasto: Castel San Pietro Terme (BO)
e-mail: info@alcenero.it Telefon: 390516540211





























