Sadvit Sok z pigwowca Japoński Pigwowiec 100%
Japoński Pigwowiec 100%
Pigwowiec jest bogaty w naturalne związki roślinne, takie jak polifenole, flawonoidy i witamina C. Substancje te działają przeciwutleniająco, przeciwzapalnie i przeciwbakteryjnie. Spożywanie soku z pigwowca może wspomagać zdrowie układu pokarmowego, poprawiać trawienie, wzmacniać odporność organizmu oraz korzystnie wpływać na stan skóry i włosów. Ponadto sok z pigwowca może mieć działanie łagodzące na objawy nieżytu żołądka i jelit.
Sok z pigwowca ma kwaśny smak. Zawiera jedynie cukry naturalnie występujące w owocach.
Sok znajduje się w opakowaniu typu bag-in-box z kranikiem pozwalającym na spożycie do 21 dni od otwarcia. Opakowanie jest wolne od BPA (BPA FREE).
Tabela wartości odżywczych:
Wielkość opakowania: 1500 ml
Wartość odżywcza: | 100 ml | 250 ml |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 116 kJ/ 27 kcal | 290 kJ/ 67,5 kcal |
Tłuszcz w tym nasycone kwasy tłuszczowe |
0 g 0 g |
0 g 0 g |
Węglowodany w tym cukry |
6,7 g 1,6 g |
16,8 g 3 g |
Białko | 0 g | 0 g |
Sól | 0 g | 0 g |
Składniki:
Sok tłoczony na zimno z pigwowca japońskiego 100%. Pasteryzowany.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze od 2 do 20°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 21 dni – kranik musi być zalany sokiem, aby powietrze nie dostało się do środka. W przypadku dostania się powietrza do worka sok należy spożyć w ciągu 24h. Sok może się rozwarstwić.
Producent:
SADVIT Sp. z o.o.
Magierowa Wola 16
05-660 Warka
Polska
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@