Bezglutenowe chrupki marchew dynia
Wartości odżywcze
Wielkość opakowania: 60 g
Składniki | w 100 g | w porcji: 15 g |
Wartość energetyczna | 1698 kJ/ 404 kcal | 255 kJ/ 61 kcal |
Tłuszcz | 15 g | 2,3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g | 0,3 g |
Węglowodany | 59 g | 8,9 g |
W tym cukry | 2,7 g | 0,4 g |
Błonnik | 3,7 g | 0,6 g |
Białko | 6,5 g | 1,0 g |
Sól | 0,03 g | <0,01 g |
Witamina B1 | 0,50 mg | 0,08 mg |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Sposób użycia:
Produkt gotowy do spożycia.
Składniki:
Kukurydza 53% (mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, suszona marchew 5%, suszona dynia 5%, witamina B1 0,1%.
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@