Ocet balsamiczny z Modeny
Wegański
Wegetariański
Ocet balsamiczny cechuje się wyjątkową jakością i tradycyjnym sposobem produkcji, który sięga setek lat wstecz. Został starannie przygotowany z winogron trebbiano i lambrusco, a następnie dojrzewał przez długi okres w dębowych beczkach, co nadaje mu charakterystycznego aromatu i smaku.
Alce Nero Ocet balsamiczny z Modeny doskonale nadaje się do różnorodnych potraw. Jego słodko-kwaśny smak doskonale komponuje się z sałatkami, marynatami, sosami i dipami. Możesz go również wykorzystać do polewania mięs, serów, owoców lub deserów, dodając im wyjątkowego aromatu i smakowego akcentu.
Wartość odżywcza:
Wartość odżywcza | 100 g |
Wartość energetyczna | 344 kJ/ 81 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe |
0 g 0 g |
Węglowodany w tym cukry |
19,5 g 16 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 0 g |
Składniki:
Ocet winny, moszcz winogronowy zagęszczony, gotowany moszcz winogronowy. (Składniki ekologiczne)
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@