Ocet balsamiczny cechuje się wyjątkową jakością i tradycyjnym sposobem produkcji, który sięga setek lat wstecz. Został starannie przygotowany z winogron trebbiano i lambrusco, a następnie dojrzewał przez długi okres w dębowych beczkach, co nadaje mu charakterystycznego aromatu i smaku.
Alce Nero Ocet balsamiczny z Modeny doskonale nadaje się do różnorodnych potraw. Jego słodko-kwaśny smak doskonale komponuje się z sałatkami, marynatami, sosami i dipami. Możesz go również wykorzystać do polewania mięs, serów, owoców lub deserów, dodając im wyjątkowego aromatu i smakowego akcentu.
Wartość odżywcza:
Wartość odżywcza | 100 g |
Wartość energetyczna | 344 kJ/ 81 kcal |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe |
0 g 0 g |
Węglowodany w tym cukry |
19,5 g 16 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 0 g |
Składniki:
Ocet winny, moszcz winogronowy zagęszczony, gotowany moszcz winogronowy. (Składniki ekologiczne)
Informacja o podmiotach odpowiedzialnych
Kraj: PL
Ulica: Wilkowa Wieś 7
Kod pocztowy: 05-084
Miasto: Leszno
e-mail: k.szydlowski@bioplanet.pl Telefon: 665003122
Kraj: IT
Ulica: Via Henry Ford 2/a
Kod pocztowy: 40024
Miasto: Castel San Pietro Terme (BO)
e-mail: info@alcenero.it Telefon: 390516540211
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@