Jakie korzyści płyną ze stosowania Izolatu Białka Sojowego?
Izolat Białka Sojowego jest doskonałym źródłem białka dla osób na diecie roślinnej oraz wspiera on wszystkie rodzaje celów związanych z kondycją, ponieważ białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Główne zalety:
- 27 g białka w porcji
- Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- Odtłuszczony i z niską zawartością cukru
Skład:
Wielkość opakowania: 1000 g
Porcja jednorazowa: 30 g
Ilość porcji w opakowaniu: 33
Składniki | 30 g | RWS |
Wartość energetyczna | 497 kJ/117 kcal | <> |
Tłuszcz W tym tłusczcze nasycone |
0,2 g 0 g |
<> |
Węglowodany W tym cukry |
0 g 2,7 g |
<> |
Błonnik | 0,3 g | <> |
Białko | 26 g | <> |
Sól | 1,1 g | <> |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Składniki:
Izolat białka sojowego (100%)
Sposób użycia:
1 i 1/4 dużej miarki (30g) rozpuścić w 150-250 ml wody lub mleka. Spożywać 30 minut przed i/lub po treningu.
Przeciwwskazania:
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.
Przechowywanie:
W miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła. Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona lub jej brakuje.
Informacja:
Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Producent:
MYPROTEIN a THG Company
Voyager House
Manchester, M90 3DQ
Wielka Brytania
Podmiot odpowiedzialny:
NMM Sp. z o.o.
Bocheńska 3/17
31-061 Kraków
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@