Izolat białka sojowego bez laktozy dla wegetarian i wegan
Bez glutenu
Bez laktozy
Wegański
Wegetariański
Jakie korzyści płyną ze stosowania Izolatu Białka Sojowego?
Izolat Białka Sojowego jest doskonałym źródłem białka dla osób na diecie roślinnej oraz wspiera on wszystkie rodzaje celów związanych z kondycją, ponieważ białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Główne zalety:
- 27 g białka w porcji
- Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- Odtłuszczony i z niską zawartością cukru
Skład:
Wielkość opakowania: 1000 g
Porcja jednorazowa: 30 g
Ilość porcji w opakowaniu: 33
Składniki | 30 g | RWS |
Wartość energetyczna | 497 kJ/117 kcal | <> |
Tłuszcz W tym tłusczcze nasycone |
0,2 g 0 g |
<> |
Węglowodany W tym cukry |
0 g 2,7 g |
<> |
Błonnik | 0,3 g | <> |
Białko | 26 g | <> |
Sól | 1,1 g | <> |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Składniki:
Izolat białka sojowego (100%)
Sposób użycia:
1 i 1/4 dużej miarki (30g) rozpuścić w 150-250 ml wody lub mleka. Spożywać 30 minut przed i/lub po treningu.
Przeciwwskazania:
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.
Przechowywanie:
W miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła. Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona lub jej brakuje.
Informacja:
Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Producent:
MYPROTEIN a THG Company
Voyager House
Manchester, M90 3DQ
Wielka Brytania
Podmiot odpowiedzialny:
NMM Sp. z o.o.
Bocheńska 3/17
31-061 Kraków
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@