OstroVit Instant Oats - pożywna owsianka na dobry początek dnia
OstroVit Instant Oats to produkt stworzony z myślą o osobach, którym zależy na zdrowym i smacznym posiłku. To mieszanka, która świetnie smakuje w towarzystwie świeżych owoców czy chrupiących orzechów. To idealna propozycja dla osób aktywnych fizycznie, a także dla tych, którzy mimo intensywnego trybu życia, pragną stosować zdrową dietę bogatą w wartościowe składniki odżywcze.
Postaw na Instant Oats:
- Źródło węglowodanów - jedna porcja produktu zawiera 30 g makroskładnika.
- Źródło błonnika pokarmowego - jedna porcja preparatu dostarcza do organizmu 3,6 g składnika.
- Bez dodatku cukru - mieszanka zawiera niskoenergetyczną substancję słodzącą, jaką jest sukraloza, co przyczynia się do obniżenia energetyczności produktu.
- Wydajność - opakowanie produktu zawiera 45 porcji owsianki.
- Wygodna forma i łatwa podaż - pożywny posiłek w mgnieniu oka? Jak najbardziej! Wystarczy porcję mieszanki dodać do mleka lub wody i pozostawić na pięć minut, aby następnie delektować się smacznym i wartościowym daniem.
Skład:
Wielkość opakowania: 2270 g
Porcja jednorazowa: 50 g
Ilość porcji w opakowaniu: 45
Składniki | Na porcję | Na 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 776 kJ/ 184 kcal | 1552 kJ/ 368 kcal |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3,7 g 0,7 g |
7,3 g 1,4 g |
Węglowodany w tym cukry |
30 g 0,5 g |
60 g 0,9 g |
Błonnik | 3,6 g | 7,2 g |
Białko | 6 g | 12 g |
Sól | 0,06 g | 0,11 g |
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
Składniki:
Mąka owsiana (zawiera gluten), aromat, sól, substancja słodząca: sukraloza.
Sposób użycia:
Porcję produktu 50 g (4 miarki) wymieszać z 200 ml gorącej wody lub mleka. Pozostawić na 5 minut, a następnie spożyć.
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Informacja o podmiotach odpowiedzialnych
Kraj: PL
Ulica: Sitarska 16
Kod pocztowy: 18-300
Miasto: Zambrów
e-mail: office@ostrovit.com Telefon: 730110987
@CUSTOMER_NAME@
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@